Faillissementsrecht

fort advocaten faillissementsrecht


Blog Faillissementsrecht

Faillissementsrecht

FAILLISSEMENTSRECHT – DESKUNDIG EN PRAKTISCH ADVIES

Fort Advocaten adviseert en procedeert in alle facetten van het faillissementsrecht. Onze Insolventierecht advocaten worden vaak benoemd als bewindvoerder in surseances van betaling en als curator in faillissementen. De ontwikkelingen in het insolventierecht gaan snel. Wij houden onze cliënten dan ook op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Wij kennen zowel de juridische als bedrijfskundige aspecten van het vak. Dit maakt onze specialisten uitstekende adviseurs voor ondernemers die te maken hebben met een doorstart of een dreigend faillissement.

Faillissementsrecht

Faillissementsrecht bij Fort Advocaten

Het faillissements/insolventierecht bestaat uit veel verschillende facetten. Voor ondernemers is het lastig, zo niet ondoenlijk, om op de hoogte te blijven van alle regels en wetten die het insolventierecht beslaat. Insolventierecht is onderdeel van het zogenaamde privaatrecht en richt zich op ondernemingen met een winstoogmerk. Onze advocaten insolventierecht kunnen u bijstaan bij:

  • Aanpak faillissementsfraude
  • Bijzonder beheer
  • Doorstart van ondernemingen
  • Faillissementen

  • Herstructurering
  • Incasso
  • Prepack / Stille bewindvoering
  • Surséance van betaling

Faillissementsrecht

Kies uw faillissementsrecht advocaat

Wanneer u op zoek bent naar een advocaat faillissementsrecht dan bent u bij Fort Advocaten aan het juiste adres. De advocaten van FORT hebben jarenlange ervaring en zijn hierdoor in staat om u deskundig te adviseren. Onze advocaten zijn van nature nauw betrokken bij uw bedrijfsvoering en denken graag met u mee. 

Denkt u dat uw onderneming gevaar loopt? Doe onze insolventierisicocheck en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u meer te weten komen over onze insolventierecht praktijk of wilt u graag weten wat onze insolventierecht advocaten voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Faillissementsrecht advocaat Frits Kemp

Frits Kemp

Specialisaties: Curator, Faillissementsfraude, Doorstart van ondernemingen.

faillissementsrecht advocaat Derk van Geel

Derk van Geel

Specialisaties: Curator, Bijzonder beheer en Stille bewindvoering / Prepack.

Bob Heijne

Specialisaties: Faillissementen.

faillissementsrecht advocaat Duco van Dongen

Duco van Dongen

Specialisaties: Faillissementen.

Laukje van Delft

Specialisaties: Faillissementen.

 Martijn Wammes_4036_mainL

Martijn Wammes

Specialisaties: Faillissementen.

faillissementsrecht

Meer faillissementsrecht

insolventierecht faillissement mexx

Curator in faillissement MEXX.

In december 2014 ging het Nederlandse modemerk failliet. De rechtbank heeft Frits Kemp aangesteld als curator. Mexx werd in 1986 opgericht door Rattan Chadha. Wereldwijd heeft Mexx 315 winkels en ongeveer 1.500 man personeel, waarvan circa 500 mensen in Nederland. De insolventierecht praktijk van Fort Advocaten heeft gewerkt aan een doorstart van het modemerk. 

downloads insolventierecht

Downloads, tips en FAQ 

Op deze pagina kunnen bestuurders, natuurlijke personen, crediteuren, debiteuren en werknemers antwoord op veelgestelde vragen (FAQ) terugvinden. Wij geven u handige links naar bijvoorbeeld gerechtelijke en overheidsinstellingen; er zijn formulieren die u kunt downloaden en er is een stappenplan voor de aanvraag van een eigen faillissement. Lees verder…

faillissementsrecht

Meer over insolventierecht kunt u teruglezen op de website overheid.nl.