Faillissementsverslag The 5 Produktie B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG THE 5 PRODUKTIE B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van The 5 Produktie B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Noord-Holland van 18 maart 2014 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE 5 PRODUKTIE B.V., statutair gevestigd te Heerhugowaard en (voorheen) kantoorhoudende te (3565 CL) Utrecht aan het adres Texasdreef 20, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 37104696, met benoeming van mr. M.J.E. Geradts tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. W. Janssen als curator. Bij beschikking van rechtbank Amsterdam van 1 augustus 2016 is mr. W. Janssen-van Kesteren vervangen door mr. F. Kemp.

Datum uitspraak 18-03-2014
Faillissementsnummer F.13/14/186
Rechtbank Noord-Holland
Rechter-Commissaris mr. M.J.E. Geradts
Curator mr. F. Kemp

 

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.