Faillissementsverslag Amsterdam Event Services B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG AMSTERDAM EVENT SERVICES B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Amsterdam Event Services B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 28 juni 2016 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AMSTERDAM EVENT SERVICES B.V., voorheen genaamd THE AMSTERDAM LEADERSHIP XCHANGE B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te (1017 CC) Amsterdam aan het adres Herengracht 518 H, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 64133761, met benoeming van mr. W.F. Korthals Altes tot rechter-commissaris  en aanstelling van mr. B.G.W.P. Heijne als curator.

Datum uitspraak 28-06-2016
Faillissementsnummer F.13/16/304
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. W.F. Korthals Altes
Curator mr. B.G.W.P. Heijne

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.