Faillissementsverslag Artist 21 B.V.

 

FAILLISSEMENTSVERSLAG ARTIST 21 B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Artist 21 B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 21 oktober 2014 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARTIST 21 B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en (voorheen) zaakdoende te (1505 HL) Zaandam aan het adres Rijshoutweg 1A 19, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 57951934, met benoeming van mr. I.M. Bilderbeek tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. D.M. van Geel als curator.

Bij beschikking van 5 juli 2016 van rechtbank Amsterdam is het faillissement van Artist 21 B.V. opgeheven wegens gebrek aan baten.

Datum uitspraak 21-10-2014
Faillissementsnummer F.13/14/576
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. I.M. Bilderbeek
Curator mr. D.M. van Geel

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.