FAILLISSEMENTSVERSLAG AUTOSBRAVOS NEDERLAND B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG AUTOSBRAVOS NEDERLAND B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Autosbravos Nederland B.V. t.h.o.d.n. Bravo Rentacar terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 12 maart 2013 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AUTOSBRAVOS NEDERLAND B.V. t.h.o.d.n. BRAVO RENTACAR, statutair gevestigd en (voorheen) kantoorhoudende te (1101 AK) Amsterdam aan het adres Klokkenbergweg 1, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 50555146 met benoeming van mr. A.E. de Vos tot rechter-commissaris en met aanstelling van mr. D.M. van Geel als curator.

Datum uitspraak 12-03-2013
Faillissementsnummer F.13/13/234
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. A.E. de Vos
Curator mr. D.M. van Geel

 

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?
Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.