Faillissementsverslag BPH Amstelveen B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG BPH AMSTELVEEN B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van BPH Amstelveen B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 2 september 2015 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BPH AMSTELVEEN B.V., statutair gevestigd te Amstelveen, (voorheen) kantoorhoudende te (6711 PL) Ede aan de Stationsweg 65, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 53631080, met benoeming van mr. M.J.E. Geradts tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. W. Janssen-van Kesteren als curator. Bij beschikking van rechtbank Amsterdam van 1 augustus 2016 is mr. W. Janssen-van Kesteren vervangen door mr. F. Kemp.

Datum uitspraak 02-09-2015
Faillissementsnummer F.13/15/362
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. M.J.E. Geradts
Curator mr. F. Kemp

  Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.