Faillissementsverslag Caitech B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG CAITECH B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Caitech B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 23 maart 2010 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAITECH B.V., (voorheen) gevestigd te (1777 HT) Hippolytushoef aan het adres De Wieken 54, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 32124661, met benoeming van mr. C.P. Bleeker tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. T. Steffens als curator.

Het faillissement van Caitech B.V. is op 30 oktober 2015 geëindigd wegens het verbindend worden van de slotuitdelingslijst.

Datum uitspraak 23-03-2010
Faillissementsnummer F.13/10/228
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. C.P. Bleeker
Curator mr. T. Steffens

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?
Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.