Faillissementsverslag Capital Hospitality Management B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG CAPITAL HOSPITALITY MANAGEMENT B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Capital Hospitality Management B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 29 oktober 2013 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAPITAL HOSPITALITY MANAGEMENT B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en (voorheen) zaakdoende te (1118 BJ) Schiphol aan het adres Schiphol Boulevard 373, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20117648, met benoeming van mr. M.J.E. Geradts tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. W. Janssen als curator. Bij beschikking van rechtbank Amsterdam van 2 augustus 2016 is mr. W. Janssen-van Kesteren vervangen door mr. F. Kemp.

Datum uitspraak 29-10-2013
Faillissementsnummer F.13/13/698
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. M.J.E. Geradts
Curator mr. WF. Kemp

 

 

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.