Faillissementsverslag Coöperatieve Vereniging SBS Legal U.A.

FAILLISSEMENTSVERSLAG COÖPERATIEVE VERENIGING SBS LEGAL U.A.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Amsterdam Event Services B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 26 juli 2016 is het faillissement uitgesproken van COÖPERATIEVE VERENIGING SBS LEGAL U.A., tevens handelend onder de naam CLIENT CLUB, SBS LEGAL CORPORATE LAW, NOTARIS DIRECT  en DE RIJDENDE NOTARIS, statutair gevestigd te Amstelveen en (voorheen) zaakdoende te (1187 KL) Amstelveen aan de Asserring 184 B, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 59000724, met benoeming van mr. I.M. Bilderbeek tot rechter‑commissaris en aanstelling van mr. D.M. van Geel als curator.

Datum uitspraak 26-07-2016
Faillissementsnummer F.13/16/344
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. I.M. Bilderbeek
Curator mr. D.M. van Geel

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.