Faillissementsverslag Dax-Sierra B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG DAX-SIERRA B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Dax-Sierra B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 14 mei 2013 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DAX-SIERRA B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en (voorheen) kantoor houdende te (2014 HM) Haarlem aan de Leidsevaart 396, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 50691988, met benoeming van mr. C.P. Bleeker tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. W. Janssen als curator.

Bij beschikking van 21 juni 2016 van rechtbank Amsterdam is het faillissement van Dax-Sierra B.V. opgeheven wegens gebrek aan baten.

Datum uitspraak 14-05-2013
Faillissementsnummer F.13/13/349
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. C.P. Bleeker
Curator mr. W. Janssen

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.