Faillissementsverslag De Kleine Arion B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG DE KLEINE ARION B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van De Kleine Arion B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 25 september 2012 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE KLEINE ARION B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en (voorheen) zaakdoende te (1183 KA) Amstelveen aan het adres Camera Obscuralaan 76, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 01063535, met benoeming van mr. W.F. Korthals Altes tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. D.V. Meijers-Ploegmakers als curator. Bij beschikking van de rechtbank Amsterdam van 14 juli 2015 is mr. DV. Meijers-Ploegmakers vervangen door mr. W. Janssen.

Het faillissement van De Kleine Arion B.V. is op 15 juli 2016 geëindigd door het verbindend worden van de slotuitdelingslijst.

Datum uitspraak 25-09-2012
Faillissementsnummer F.13/12/674
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. W.F. Korthals Altes
Curator mr. W. Janssen

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?
Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.