Faillissementsverslag Gebroeders Van Geilswijk B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG GEBROEDERS VAN GEILSWIJK B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Gebroeders Van Geilswijk B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 20 januari 2015 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GEBROEDERS VAN GEILSWIJK B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en (voorheen) zaakdoende te (1067 SW) Halfweg aan het adres Osdorperweg 951-A, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 33287506, met benoeming van mr. W.F. Korthals Altes tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. D.V. Meijers-Ploegmakers als curator. Bij beschikking van de rechtbank Amsterdam van 14 juli 2015 is mr. D.V. Meijers-Ploegmakers vervangen door mr. D.M. van Geel.

Datum uitspraak 20-01-2015
Faillissementsnummer F.13/15/29
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. W.F. Korthals Altes
Curator mr. D.M. van Geel

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.