Faillissementsverslag Glazenwassersbedrijf Trilo V.o.f.

FAILLISSEMENTSVERSLAG GLAZENWASSERSBEDRIJF TRILO V.O.F.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Glazenwassersbedrijf Trilo V.o.f. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Noord-Holland, locatie Alkmaar, is op 18 juni 2013 het faillissement uitgesproken van de vennootschap onder firma GLAZENWASSERSBEDRIJF TRILO, statutair gevestigd en (voorheen)  zaakdoende te (1822 CD) Alkmaar aan het adres Hamsterkoog 13 G, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 33276701 met benoeming van mr. W.F. Korthals Altes tot rechter-commissaris en met aanstelling van mr. E.I. Terborg-Wijnaldum als curator. Dit faillissement is overgedragen aan de rechtbank Amsterdam. Bij beschikking van de rechtbank Amsterdam van 2 april 2015 is mr. E.I. Terborg-Wijnaldum vervangen door mr. F. Kemp.

Datum uitspraak 18-06-2013
Faillissementsnummer F.13/13/430
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. W.F. Korthals Altes
Curator mr. F. Kemp

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.