Faillissementsverslag Hype Stars Sport Fashion Bijlmer B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG HYPE STARS SPORT FASHION BIJLMER B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Hype Stars Sport Fashion Bijlmer B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 10 juni 2014 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HYPE STARS SPORT FASHION BIJLMER B.V., statutair gevestigd en (voorheen) zaakdoende te (1102 DA) Amsterdam aan het adres Bijlmerplein 82, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 55215890, met benoeming van mr. I.M. Bilderbeek tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. W. Janssen als curator.

Bij beschikking van 5 april 2016 van de rechtbank Amsterdam is het faillissement van Hype Stars Sport Fashion Bijlmer B.V. opgeheven wegens gebrek aan baten.

Datum uitspraak 10-06-2014
Faillissementsnummer F.13/14/356
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. I.M. Bilderbeek
Curator mr. W. Janssen

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.