Faillissementsverslag Hype Stars Sport Fashion Osdorpplein B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG HYPE STARS SPORT FASHION OSDORPPLEIN B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Hype Stars Sport Fashion Osdorpplein B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 10 juni 2014 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HYPE STARS SPORT FASHION OSDORPPLEIN B.V., statutair gevestigd en (voorheen) zaakdoende te (1068 TC) Amsterdam aan het adres Osdorpplein 726, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 55613861, met benoeming van mr. I.M. Bilderbeek tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. W. Janssen als curator.

Bij beschikking van 5 april 2016 van rechtbank Amsterdam is het faillissement van Hype Stars Sport Fashion Osdorpplein B.V. opgeheven wegens gebrek aan baten.

Datum uitspraak 10-06-2014
Faillissementsnummer F.13/14/355
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. I.M. Bilderbeek
Curator mr. W. Janssen

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.