Faillissementsverslag Meta Media B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG META MEDIA B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Meta Media B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 6 november 2012 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid META MEDIA B.V., statutair gevestigd te Amsterdam, (voorheen) kantoorhoudende te (1096 BM) Duivendrecht aan het adres Willem Fenengastraat 39, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 33216707 met benoeming van mr. M.J.E. Geradts tot rechter-commissaris en met aanstelling van mr. T. Steffens als curator.

Bij beschikking van 5 april 2016 van de rechtbank Amsterdam is het faillissement van Meta Media B.V. opgeheven wegens gebrek aan baten.

Datum uitspraak 06-11-2012
Faillissementsnummer F.13/12/778
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. M.J.E. Geradts
Curator mr. T.Steffens

Verslagen

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.
[/two_third_last]