Faillissementsverslag Mexx Europroduction B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG MEXX EUROPRODUCTION B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Mexx Europroduction B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Den Haag van 10 december 2014 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEXX EUROPRODUCTION B.V., statutair gevestigd en (voorheen) zaakdoende te (1066 JS) Amsterdam aan het adres Johan Huizingalaan 400, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 28054654. Deze zaak is overgedragen aan de rechtbank Amsterdam met benoeming van mr. mr. I.M. Bilderbeek tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. F. Kemp als curator.

Datum uitspraak 10-12-2014
Faillissementsnummer F.13/14/671
Rechtbank Den Haag
Rechter-Commissaris mr. I.M. Bilderbeek
Curator mr. F. Kemp

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.