Faillissementsverslag MSHOL B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG MSHOL B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van MSHOL B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 11 november 2015 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MSHOL B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te (1531 DT) Wormer aan het adres Eendrachtstraat 17, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 57170495, met benoeming van mr. W.F. Korthals Altes tot rechter-commissaris  en aanstelling van mr. M.J. Tops als curator. Bij beschikking van rechtbank Amsterdam van 2 augustus 2016 is mr. M.J. Tops vervangen door mr. F. Kemp.

Datum uitspraak 11-11-2015
Faillissementsnummer F.13/15/467
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. W.F. Korthals Altes
Curator mr. F. Kemp

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.