Faillissementsverslag Rijnen Beheer B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG RIJNEN BEHEER B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Rijnen Beheer B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 15 februari 2011 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RIJNEN BEHEER B.V., statutair gevestigd en (voorheen) kantoorhoudende te (1014 BC) Amsterdam aan het adres Kabelweg 86, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 34150877, met benoeming van mr. W.F. Korthals Altes tot rechter-commissaris en met aanstelling van mr. D.V. Meijers-Ploegmakers als curator. Bij beschikking van de rechtbank Amsterdam van 14 juli 2015 is mr. DV. Meijers-Ploegmakers vervangen door mr. M.J. Tops. Bij beschikking van de rechtbank Amsterdam van 2 augustus 2016 is mr. M.J. Tops vervangen door mr. B.G.W.P. Heijne

Datum uitspraak 15-02-2011
Faillissementsnummer F.13/11/111
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. W.F. Korthals Altes
Curator mr. B.G.W.P. Heijne

Verslagen

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.