Faillissementsverslag SMS Schoonmaakdiensten B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG SMS SCHOONMAAKDIENSTEN B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van SMS Schoonmaakdiensten B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 10 december 2013 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMS SCHOONMAAKDIENSTEN B.V., statutair gevestigd en (voorheen) zaakdoende te (1082 NG) Amsterdam aan het adres Hogewerf 74, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 34287352, met benoeming van mr. I.M. Bilderbeek tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. D.V. Meijers-Ploegmakers als curator. Bij beschikking van de rechtbank Amsterdam van 14 juli 2015 is mr. DV. Meijers-Ploegmakers vervangen door mr. D.M. van Geel.

Datum uitspraak 10-12-2013
Faillissementsnummer F.13/13/824
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. I.M. Bilderbeek
Curator mr. D.M. van Geel

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.