Faillissementsverslag Spoedopname B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG SPOEDOPNAME B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Spoedopname B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 14 oktober 2014 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SPOEDOPNAME B.V., statutair gevestigd en (voorheen) zaakdoende te (1060 LG) Amsterdam aan het adres Maroastraat 21 t/m 23, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 57789959, met benoeming van mr. M.J.E. Geradts tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. E.I. Terborg-Wijnaldum als curator. Bij beschikking van de rechtbank Amsterdam van 2 april 2015 is mr. E.I. Terborg-Wijnaldum vervangen door mr. F. Kemp.

Bij beschikking van 18 oktober 2016 van de rechtbank Amsterdam is het faillissement van Spoedopname B.V. opgeheven wegens gebrek aan baten.

Datum uitspraak 14-10-2014
Faillissementsnummer F.13/14/567
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. M.J.E. Geradts
Curator mr. F. Kemp

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.