Faillissementsverslag Stars Admin B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG STARS ADMIN B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Stars Admin B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 10 juni 2014 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARS ADMIN B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en (voorheen) zaakdoende te (1165 HH) Halfweg aan het adres Haarlemmermeerstraat 33, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 55213456, met benoeming van mr. I.M. Bilderbeek tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. W. Janssen als curator.

Het faillissement van Stars Admin B.V. is op 20 mei 2016 geëindigd wegens het verbindend worden van de slotuitdelingslijst.

Datum uitspraak 10-06-2014
Faillissementsnummer F.13/14/358
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. I.M. Bilderbeek
Curator mr. W. Janssen

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.