Faillissementsverslag Stichting Esperanza Zorg

FAILLISSEMENTSVERSLAG STICHTING ESPERANZA ZORG 

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Stichting Esperanza Zorg terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 5 februari 2013 is het faillissement uitgesproken van STICHTING ESPERANZA ZORG, statutair gevestigd te Amsterdam en (voorheen) kantoorhoudende te (1074 CZ) Amsterdam aan het adres Ceintuurbaan 259 Hs, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 34386717 met benoeming van mr. C.P. Bleeker tot rechter-commissaris en met aanstelling van mr. M.J. Tops als curator. Bij beschikking van de rechtbank Amsterdam van 2 augustus 2016 is mr. M.J. Tops vervangen door mr. B.G.W.P. Heijne.

Datum uitspraak 05-02-2013
Faillissementsnummer F.13/13/113
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. C.P. Bleeker
Curator mr. B.G.W.P. Heijne

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?
Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.