Faillissementsverslag Stichting Kindgericht Onderwijs Uithoorn

FAILLISSEMENTSVERSLAG STICHTING KINDGERICHT ONDERWIJS UITHOORN

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Stichting Kindgericht Onderwijs Uithoorn terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 14 juli 2015 is het faillissement uitgesproken van STICHTING KINDGERICHT ONDERWIJS UITHOORN, statutair gevestigd te Uithoorn, kantoorhoudende te (1422 MK) Uithoorn aan het adres Wederik 74 en feitelijk gevestigd te (1423 SP) Uithoorn aan het adres Witkopeens 68,en (voorheen) zaakdoende te (1011 JX) Amsterdam aan het adres Kloveniersburgwal 47, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 34330696, met benoeming van mr. W.F. Korthals Altes tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. M.J. Tops tot curator. Bij beschikking van de rechtbank Amsterdam van 2 augustus 2016 is mr. M.J. Tops vervangen door mr. B.G.W.P. Heijne.

Datum uitspraak 14-07-2015
Faillissementsnummer F.13/15/296
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. W.F. Korthals Altes
Curator mr. B.G.W.P. Heijne

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?
Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.