Faillissementsverslag TRS NL B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG TRS NL B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van TRS NL B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 22 juli 2014 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TRS NL B.V., statutair gevestigd en (voorheen) zaakdoende te (1101 GC) Amsterdam aan het adres Keienbergweg 42-A, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 33266175 met benoeming van mr. A.E. de Vos tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. M.J. Tops als curator. Bij beschikking van de rechtbank Amsterdam van 2 augustus 2016 is mr. M.J. Tops vervangen door mr. B.G.W.P. Heijne.

Datum uitspraak 22-07-2014
Faillissementsnummer F.13/14/421
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. A.E. de Vos
Curator mr. B.G.W.P. Heijne

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.