Faillissementsverslag Van Breugel Breda B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG VAN BREUGEL BREDA B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Van Breugel Breda B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Zeeland-West-Brabant van 24 maart 2015 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN BREUGEL BREDA B.V., statutair gevestigd te Breda en (voorheen) zaakdoende te (1231 BA) Loosdrecht aan het adres Frans Halslaan 3, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20086419, met benoeming van mr. M.J.E. Geradts tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. W. Janssen als curator.

Het faillissement van Van Breugel Breda B.V. is op 13 mei 2016 geëindigd wegens het verbindend worden van de slotuitdelingslijst.

Datum uitspraak 24-03-2015
Faillissementsnummer F.13/15/141
Rechtbank Zeeland-West-Brabant
Rechter-Commissaris mr. M.J.E. Geradts
Curator mr. W. Janssen

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.