skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

DDMC Content B.V.

Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 27 januari 2015 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DDMC CONTENT B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en (voorheen) zaakdoende te (W1G 9QR) Londen, Verenigd Koninkrijk aan het adres 29 Harley Street, Suite B, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 58033300, met benoeming van mr. A.E. de Vos tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. M.J. Tops als curator. Bij beschikking van rechtbank Amsterdam van 2 augustus 2016 is mr. M.J. Tops vervangen door mr. B.G.W.P. Heijne.

Datum uitspraak    27-01-2015
Faillissementsnummer    F.13/15/42
Rechtbank    Amsterdam
Rechter-Commissaris    mr. A.E. de Vos
Curator    mr. B.G.W.P. Heijne

 

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.