skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

Archifiles B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Archifiles B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 2 februari 2016 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARCHIFILES B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en (voorheen) kantoorhoudende te (1017 BS) Amsterdam aan het adres Herengracht 479 en thans gevestigd te 244 Kennedy Drive, Horseheads NY 14845, Verenigde Staten van Amerika, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 56369034, met benoeming van mr. M.J. E. Geradts tot rechter-commissaris  en aanstelling van mr. W. Janssen-van Kesteren als curator. Bij beschikking van rechtbank Amsterdam van 1 augustus 2016 is mr. W. Janssen-van Kesteren vervangen door mr. F. Kemp.

Datum uitspraak 02-02-2016
Faillissementsnummer F.13/16/59
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. M.J.E. Geradts
Curator mr. F. Kemp

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.