skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

Inter Tropical Aviation N.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Inter Tropical Aviation N.V. terugvinden. Bij vonnis van 30 oktober 2001 van de rechtbank Amsterdam is het faillissement uitgesproken van de naamloze vennootschap naar Surinaams recht INTER TROPICAL AVIATION N.V., statutair gevestigd en (voorheen) kantoorhoudende te Paramaribo in Suriname, alsmede (voorheen) kantoorhoudende c.q. mede gevestigd te (1074 CV) Amsterdam aan het adres Ceintuurbaan 195, met benoeming van mr. C.P. Bleeker tot rechter-commissaris en met aanstelling van mr. R.A. Oskamp als curator. Per 7 maart 2013 is mr. R.A. Oskamp vervangen door mr. F. Kemp.

Bij beschikking van 31 oktober 2017 van rechtbank Amsterdam is het faillissement van Inter Tropical Aviation N.V. opgeheven wegens gebrek aan baten.

Datum uitspraak 30-10-2001
Faillissementsnummer F.13/01/445
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. C.P. Bleeker
Curator mr. F. Kemp

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?
Klik hier om deze te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.