skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

MS Mode Holding B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van MS Mode Holding B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 11 augustus 2016 is de voorlopig surseance van betaling ingetrokken met gelijktijdige faillietverklaring van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MS MODE HOLDING B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 52639649, statutair gevestigd te Diemen en kantoorhoudende te (1112 TA) Diemen aan de Diemermere 1, met benoeming van mevrouw mr. I.M. Bilderbeek tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. C. de Jong en mr. F. Kemp als curatoren.

Datum uitspraak 11-08-2016
Faillissementsnummer F.13/16/357
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. I.M. Bilderbeek
Curator mr. F. Kemp en mr. C. de Jong

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.