skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

Royal Zorg B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Royal Zorg B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 22 maart 2016 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROYAL ZORG B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te (1105 BV) Amsterdam aan het adres Paalbergweg 26, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 53035151, met benoeming van mr. C.P. Bleeker tot rechter-commissaris  en aanstelling van mr. W. Janssen-van Kesteren als curator. Bij beschikking van rechtbank Amsterdam van 1 augustus 2016 is mr. W. Janssen-van Kesteren vervangen door mr. F. Kemp.

Datum uitspraak 22-03-2016
Faillissementsnummer F.13/16/154
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. C.P. Bleeker
Curator mr. F. Kemp

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.