skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

Stichting Derdengelden Congrex Holland

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Stichting Derdengelden Congrex Holland terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 14 juni 2016 is het faillissement uitgesproken van STICHTING DERDENGELDEN CONGREX HOLLANDstatutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te (1019 hb) Amsterdam aan de Waagdragerhof 102, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 60259450, met benoeming van mr. A.E. de Vos tot rechter-commissaris  en aanstelling van mr. W. Janssen-van Kesteren als curator. Bij beschikking van rechtbank Amsterdam van 1 augustus 2016 is mr. W. Janssen-van Kesteren vervangen door mr. F. Kemp.

Datum uitspraak 14-06-2016
Faillissementsnummer F.13/16/280
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. A.E. de Vos
Curator mr. F. Kemp

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.