skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

Storeage B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Storeage B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 18 mei 2016 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STOREAGE B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te (1054 HT) Amsterdam aan het adres Overtoom 197, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 34134825, met benoeming van mr. C.P. Bleeker tot rechter-commissaris  en aanstelling van mr. M.J. Tops als curator. Bij beschikking van de rechtbank Amsterdam van 2 augustus 2016 is mr. M.J. Tops vervangen door mr. B.G.W.P. Heijne.

Datum uitspraak 18-05-2016
Faillissementsnummer F.13/16/239
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. C.P. Bleeker
Curator mr. B.G.W.P. Heijne

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.