skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

T.B.G. Installatietechniek B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van T.B.G. Installatietechniek B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 18 februari 2014 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid T.B.G. INSTALLATIE TECHNIEK B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en (voorheen) zaakdoende te (1446 XA) Purmerend aan het adres Signaal 70, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 37152230, met benoeming van mr. C.P. Bleeker tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. F. Kemp als curator.

Bij beschikking van 4 oktober 2016 van de rechtbank Amsterdam is het faillissement van T.B.G. Installatietechniek B.V. opgeheven wegens gebrek aan baten.

Datum uitspraak 18-02-2014
Faillissementsnummer F.13/14/111
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. C.P. Bleeker
Curator mr. F. Kemp

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.