skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

The 5 Daily Work B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van The 5 Daily Work B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Noord-Holland van 23 september 2014 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE 5 DAILY WORK B.V., statutair gevestigd te Den Helder en (voorheen) kantoorhoudende te (1704 RW) Heerhugowaard aan het adres Celsiusstraat 32, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 37135741, met benoeming van mr. W.F. Korthals Altes tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. W. Janssen als curator. Bij beschikking van rechtbank Amsterdam van 1 augustus 2016 is mr. W. Janssen-van Kesteren vervangen door mr. F. Kemp.

Datum uitspraak    23-09-2014
Faillissementsnummer    F.13/14/520
Rechtbank    Noord-Holland
Rechter-Commissaris    mr. W.F. Korthals Altes
Curator    mr. F. Kemp

 

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.