skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

De FORT Nieuwsflits – Fort Advocaten Nieuwsbrief

Heeft u behoefte aan achtergrondinformatie op juridisch gebied? De Fort Advocaten nieuwsbrief, FORT Nieuwsflits, is een digitale nieuwsbrief met een verhelderende visie op de meest uiteenlopende juridische zaken. Schrijf u nu in!

FORT Advocaten Nieuwsbrief

De Fort Advocaten nieuwsbrief is een maandelijkse nieuwsbrief waarin wij onze meest recente blogs publiceren, onze evenementen zoals workshops en seminars aankondigen, nieuwe dienstverlening onder de aandacht brengen en een verhelderende visie op de meest uiteenlopende juridische zaken publiceren.

Aanmelden voor de Fort Advocaten nieuwsbrief kan via het bovenstaande contactformulier. U kunt zich op elk moment ook weer afmelden voor de FORT Advocaten nieuwsbrief door op de afmeld-link onderaan elke nieuwsbrief te klikken.

FORT nieuwsbrief - Actualiteiten

Wanneer er zich ontwikkelingen in onze rechtsgebieden voordoen die een tijdige reactie of visie vereisen dan sturen wij een Extra Nieuwsflits uit. Als abonnee van de reguliere maandelijkse FORT Nieuwsflits ontvangt u tevens de Extra Nieuwsflits(en). Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de rechtsgebieden die wij als kantoor in huis hebben.

Over FORT Advocaten

Fort Advocaten N.V. (“FORT”) is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam gevestigd aan het Vondelpark. De advocaten van FORT procederen en adviseren cliënten op het gebied van het Arbeidsrecht, BestuursrechtFaillissementsrechtOndernemingsrecht en Vastgoedrecht. Fort Advocaten N.V. is een naamloze vennootschap. Het dagelijks bestuur van Fort Advocaten N.V. wordt momenteel gevormd door Terry Steffens en Pieter Twaalfhoven ondersteund door de kantoordirecteur, Carolien Bonsma.