Fort Advocaten
helma4058l

Helma Sengers

Helma Sengers is advocaat en legal expert binnen de sectie Vastgoed & Overheid. Zij is gespecialiseerd in het civiele vastgoedrecht. Het huurrecht heeft maar weinig geheimen voor Helma en zij beschikt verder over een brede kennis op het gebied van onder meer koop/verkoop en zakelijke rechten zoals appartementsrechten en erfdienstbaarheden.

>>>

Voordat Helma in 1997 de overstap maakte naar de advocatuur, kwam zij als jurist bij de Nationale Woningraad op voor de belangen van sociale verhuurders. Inmiddels heeft zij zich toegelegd op het adviseren en procederen over huur- en koopovereenkomsten, waaronder bijvoorbeeld opzegging van huurovereenkomst wegens renovatie, huurprijsgeschillen, non-conformiteit. Ook adviseert en procedeert zij splitsing in appartementsrechten of uitleg van erfdienstbaarheden. Haar cliënten bestaan onder meer uit particuliere en institutionele beleggers, projectontwikkelaars, supermarkten, retailers en horeca-ondernemers.

Helma is een van de vaste medewerkers van “Sdu Commentaar Huurrecht”, “Journaal Huur en Verhuur” en “Tijdschrift voor Huurrecht (WR)”. 

Post-academische opleiding(en):

Huurrecht bij de Vereniging van Huurrecht Advocaten
Onroerend Goed bij de Grotius Academie

Verenigingen:
de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Vastgoed Juristen (VVJ) en Dutch Women in Real Estate (DWIRE)

quote-helma-sengers

helma4072l


  • Blog Vastgoed