Fort Advocaten
Vastgoedrecht advocaat Irene Hofhui

Irene Hofhuis

Na haar afstuderen in 2006 aan de Universiteit van Utrecht heeft Irene achtereenvolgens bij Stibbe en bij BRICKS advocaten in Amsterdam gewerkt. In 2012 heeft zij de overstap gemaakt naar FORT. Zij werkt als advocaat binnen de sectie Vastgoed & Overheid van FORT.

Irene adviseert en procedeert veelvuldig over huurrechtelijke en meer algemeen vastgoed gerelateerde kwesties, zoals betreffende koop en verkoop, burenrecht, erfpachtrecht, opstalrecht en appartementsrechten. Zij staat onder meer retailers, beleggers, makelaars bij.

>>>
Irene geeft daarnaast regelmatig onderwijs aan makelaars, andere advocaten en rechters. Daarnaast is zij vaste medewerker van het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte, waarin zij onder meer artikelen schreef over de positie van de onderhuurder in het faillissement van de hoofdhuurder en over algemene bepalingen over betalingen, boete, kosten en verzuim in de ROZ-huurovereenkomsten. Hier leest u het volledige artikel ‘Betalingen, boete, kosten en verzuim in de ROZ modellen’.

Blog Vastgoedrecht