Balk_FORT960x70

Evenementen FORT Advocaten

FORT heeft veel ervaring met het geven van seminars en informatieve sessies aan bestaande en toekomstige klanten. Wij delen graag onze kennis met u door het verzorgen van evenementen bij ons op kantoor of op locatie. Door het delen van onze kennis kunt u bepaalde problemen vaak al voor zijn. Mocht u geïnteresseerd zijn in een bepaald (juridisch) onderwerp waarover wij een seminar voor u zouden kunnen verzorgen, dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen.

Streep960x70

Komende evenementen

In het onderstaande overzicht kunt u onze komende evenementen terugvinden.

Kennissessie FORT – FBM

“Een kritische blik op de relatie met uw bank”. FORT en FBM geven een kennissessie over de mogelijkheden om minder afhankelijk te zijn van uw bank.

Tentamentrainingen voor studenten

Kantoor FORT Advocaten, Koningslaan 60 te Amsterdam
Wij geven het gehele jaar tentamentrainingen voor studenten. Ben je bestuurslid van een universitaire studentenvereniging of ben je student en heb je belangstelling voor een tentamentraining, dan kun je contact met ons opnemen. Hier vindt u meer informatie over tentamentrainingen van FORT.

Wij organiseren onze bijeenkomsten voor onze cliënten en toekomstige cliënten. Wij behouden ons het recht om deelname aan een bijeenkomst te weigeren.