skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

FORT Advocaten benoemt Jodit de Bruin tot partner Vastgoedrecht

Amsterdam, 12 januari 2015 – Per 1 januari 2015 is mevrouw mr. Jodit M de Bruin  benoemd tot partner vastgoedrecht bij FORT Advocaten. Zij zal zich richten op het verder uitbouwen van de vastgoedpraktijk.

De Bruin: “FORT is een vooruitstrevend kantoor met een aansprekende reputatie in de markt. Mijn nieuwe rol zie ik als een mooie uitdaging. Ik zie ernaar uit om samen met mijn collega’s, de positie van FORT binnen de advocatuur te versterken en verder uit te bouwen.”

Jodit is ruim 9 jaar werkzaam bij FORT binnen de sectie Vastgoed en Overheid. De afgelopen jaren heeft Jodit zich gespecialiseerd in huurrecht voor zowel woon- als bedrijfsruimte, koop en verkoop, appartementsrechten, erfpacht, opstal, burenrecht en procesrecht.

Jodit staat professionele verhuurders bij, zoals ontwikkelaars en beleggers, en verdedigt met regelmaat de belangen van huurders, zoals retailers. Ook andere partijen die actief zijn binnen het vastgoed, zoals gemeenten en corporaties, behoren tot haar clientèle.

Jodit doceert en publiceert regelmatig over diverse vastgoedrechtelijke onderwerpen. Zij is als docent verbonden aan OSR juridische opleidingen te Utrecht.

Pieter C.J. Twaalfhoven, partner Vastgoed en Overheid, is blij met de toetreding van Jodit: “Jodit is als advocaat bij FORT begonnen en het is mooi om te zien dat zij nu toetreedt als partner. Jodit heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige vastgoed advocaat en kan niet alleen binnen FORT maar ook bij onze cliënten op veel waardering rekenen. Ze is als partner een grote aanwinst.”

Over FORT

Fort Advocaten (FORT) is gevestigd aan het Amsterdamse Vondelpark. De advocaten van FORT procederen en adviseren cliënten op het gebied van het Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Faillissementsrecht, Huurrecht, Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht. Door een intensieve samenwerking en een multidisciplinaire aanpak leveren we meer dan de som der delen voor onze cliënten. FORT Advocaten is een naamloze vennootschap. Het dagelijkse bestuur van FORT wordt momenteel gevormd door Terry Steffens en Pieter Twaalfhoven ondersteund door de kantoordirecteur Carolien Bonsma. Voor meer informatie: www.fortadvocaten.nl.