praktijkgroep Onderneming en Financiering

ZA4G9449

BLOG ONDERNEMING EN FINANCIERING

praktijkgroep Onderneming en Financiering

Onderneming en Financiering

De advocaten van de praktijkgroep Onderneming en Financiering staan ondernemers, investeerders en andere betrokkenen bij met betrekking tot alle aspecten van kredietverlening en financiering. Wij hebben in het bijzonder expertise op het gebied van kredietopzeggingen, (dreigende) uitwinning van zekerheden zoals pand, hypotheek, borgtocht en (bank)garanties, het begeleiden van herfinancieringen en herstructureringen.

Vanwege onze omvangrijke faillissementspraktijk en proceservaring zijn wij bij uitstek toegerust om u te assisteren in problemen met banken en andere kredietverstrekkers. Onze aanpak is pragmatisch en doelgericht, zo nodig met inzet van stevige (rechts)middelen.

praktijkgroep Onderneming en Financiering

Specialisaties Onderneming en Financiering

Juridische kwesties met betrekking tot financiering van uw onderneming bestaan uit veel verschillende facetten. Voor u als ondernemer is het lastig, zo niet ondoenlijk, om op de hoogte te blijven van alle regels en wetten die hiermee samenhangen. Onze advocaten Onderneming en Financiering kunnen u bijstaan bij:

  • Kredietopzegging
  • Herstructurering
  • Herfinanciering
  • (Bestrijding) uitwinning zekerheden
  • Pand en hypotheek
  • Borgtocht
  • (Bank)garanties
  • Regres
  • Concernfinanciering
  • 403 kwesties

praktijkgroep Onderneming en Financiering

Kies uw Onderneming en Financiering advocaat

Wanneer u op zoek bent naar een advocaat die u kan bijstaan bij financieringsvraagstukken rondom uw onderneming dan bent u bij Fort Advocaten aan het juiste adres. De advocaten van FORT hebben jarenlange ervaring opgedaan en zijn hierdoor in staat om u deskundig te adviseren. Onze advocaten zijn van nature nauw betrokken en denken graag met u mee.

Wilt u meer te weten komen over onze onderneming en financiering praktijk of wilt u graag weten wat onze advocaten voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Berth brouwer van praktijkgroep Onderneming en Financiering

Berth Brouwer

Specialisaties: Geschillen beslechten, Contractenrecht en Aansprakelijkheid.

Terry Steffens van praktijkgroep Onderneming en Financiering

Terry Steffens

Specialisaties: Fusies en overnames, Bedrijfsoverdracht en Bedrijfsovername.

Frits Kemp van praktijkgroep Onderneming en Financiering

Frits Kemp

Specialisaties: Curator, faillissementsfraude, doorstart van ondernemingen.

Derk van Geel

Derk van Geel

Specialisaties: Curator, Doorstart en herstructurering van ondernemingen,
Bancaire en financiering gerelateerde insolventievraagstukken.

praktijkgroep Onderneming en Financiering

Track record Onderneming en Financiering

Berth Brouwer track record - renteswapschadeclaim

 

Optreden namens de Stichting Renteswapschadeclaim tegen de Rabobank


Fort Advocaten treedt op voor de Stichting Renteswapschadeclaim met betrekking tot haar collectieve actie tegen Rabobank Nederland en alle lokale Rabobanken. Met de collectieve actie beoogt de Stichting de belangen van klanten van de Rabobank te behartigen die in de jaren 2005 t/m 2011 een renteswap hebben gesloten en daar door de Euribormanipulatie van de Rabobank nadeel van hebben ondervonden. Lees verder…

 

Berth Brouwer track record - Gibson

Advies bij uitgifte $150 miljoen aan obligaties 


In samenwerking met Goodwin Procter, LLP, heeft Fort Advocaten recentelijk Gibson Brands, Inc. (vooral bekend van de elektrische gitaren) en haar Nederlandse dochtervennootschap geadviseerd bij de uitgifte van 150 miljoen dollar aan obligaties aan een consortium van banken. De opbrengsten zullen worden gebruikt voor de koop van WOOX Innovations, Ltd. van Koninklijke Philips NV. Lees verder…

 

small-1394021597

Begeleiding bij totstandkoming investering Highland Capital Partners Europe in WeTransfer


Fort Advocaten heeft founder, grootaandeelhouder en CEO (Bas Beerens) van WeTransfer bijgestaan bij de totstandkoming van de investering van Highland Capital Partners Europe in WeTransfer. Met deze transactie doet Highland Capital Partners Europe een investering van $25 miljoen in ruil voor een minderheidsbelang in het bedrijf. Lees verder…

praktijkgroep Onderneming en Financiering