skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

Over FORT

FORT is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Hier liggen onze wortels. Daar komt onze eigenzinnigheid vandaan.

Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vastgoedrecht, insolventierecht, franchiserecht, bestuursrecht en arbeidsrecht. Onze advocaten helpen u graag. Of het nou gaat om een huurrecht kwestie, een zakelijk geschil of een overname. Dit doen we altijd met daadkracht, vechtlust en deskundigheid. Zowel nationaal als internationaal.

Multidisciplinaire aanpak

Juridisch advies vraagt om expertise, creativiteit en een persoonlijke werkwijze. Bij FORT geloven wij in een multidisciplinaire aanpak. Daarom werken onze advocaten binnen de rechtsgebieden intensief met elkaar samen. Oók met kantoren in verschillende jurisdicties wereldwijd.
Door het bundelen van onze kennis en het luisteren naar uw wensen komen wij tot het beste resultaat.

Hoge kwaliteit, redelijke tarieven

Fort Advocaten is vanuit de specialisatie gedachte opgericht. Wij zijn altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en volgen specialistische opleidingen.

Wij leveren hoge kwaliteit en service tegen redelijke tarieven.

Het netwerk van Fort Advocaten

Fort Advocaten is lid van Abacus Worldwide, een internationaal netwerk van onafhankelijke accountants en advocaten gericht op kennisuitwisseling, het inzetten van lokale expertise en het delen van best practices.

Door dit lidmaatschap heeft FORT internationaal langdurige relaties opgebouwd met kantoren in verschillende jurisdicties, waardoor wij in staat zijn om onze cliënten internationaal van dienst te zijn op het gebied van zowel juridische als accountancy kwesties.

Lokaal zijn wij lid en founding partner van het MeerBusiness Amsterdam netwerk.

Werkwijze

Bij FORT staat u als cliënt op nummer één. U heeft een vast aanspreekpunt op partnerniveau en samen zoeken we naar de meest doeltreffende oplossing. Wij houden van korte lijnen en 100% aandacht voor uw zaak. We zetten altijd net dat stapje extra en komen onze beloftes na. Dit blijkt ook uit ons tevreden cliëntenbestand en uit de vele doorverwijzingen die wij van cliënten en vanuit de branche ontvangen.

Dagelijks Bestuur

Het dagelijks bestuur van Fort Advocaten N.V. wordt momenteel gevormd door partners Terry Steffens en Pieter Twaalfhoven en ondersteund door kantoordirecteur Carolien Bonsma.

Wij zijn FORT. Waarmee kunnen we u helpen?