Faillissementsverslag Slagerij Van Swinden v.o.f.

FAILLISSEMENTSVERSLAG SLAGERIJ VAN SWINDEN V.O.F.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Slagerij Van Swinden v.o.f. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 4 februari 2014 is het faillissement uitgesproken van de vennootschap onder firma SLAGERIJ VAN SWINDEN V.O.F., statutair gevestigd en (voorheen) zaakdoende te (1093 GG) Amsterdam aan het adres Eerste Van Swindenstraat 64-E, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 34112942, met benoeming van mr. W.F. Korthals Altes tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. M.J. Tops als curator.

Bij beschikking van 12 april 2016 van de rechtbank Amsterdam is het faillissement van Slagerij van Swinden v.o.f. opgeheven wegens gebrek aan baten.

Datum uitspraak 04-02-2014
Faillissementsnummer F.13/14/76
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. W.F. Korthals Altes
Curator mr. M.J. Tops

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?

Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.