Ga naar hoofdinhoud

Advocaat-stage bij act FORT

Wij vinden het erg belangrijk dat jij vanaf dag één laat zien dat jij initiatief neemt en proactief bent.

Denken in problemen is geen optie bij act FORT. Je denkt mee en als je ziet dat iets beter kan, vertel jij dat ook. Creativiteit wordt daarbij zeer op prijs gesteld. Ook waarderen wij dat jij verantwoordelijkheid neemt en eigenaarschap toont. Tijdens jouw hele stageperiode ben jij voornamelijk werkzaam op één en dezelfde sectie, waarbinnen alle facetten van jouw rechtsgebied aan de orde komen. Er vindt in principe geen sectiewissel plaats.

Opleidingsprogramma

Wij willen dat jij als advocaat-stagiair zo snel mogelijk volwaardig meedraait in ons team. Daarom bieden wij jou tijdens jouw advocaat-stage een boeiend opleidingsprogramma aan. Jij wordt opgeleid door je patroon binnen de sectie van jouw keuze. Daarnaast leer je on the job door al snel zelfstandig zaken te doen. Dat geeft jou een sterke basis binnen het specialisme van jouw keuze. Behalve inhoudelijke kennis, leer je hier ook vaardigheden te ontwikkelen zoals efficiënt werken, delegeren, onderhandelen, persoonlijke effectiviteit, acquisitie, commerciële vaardigheden, maar ook legal English. Hiermee kun jij jouw talenten en vaardigheden al snel zelfstandig inzetten. Persoonlijke groei is een voorwaarde om succesvol te zijn bij act FORT. Dus dat stimuleren wij aan alle kanten. Aan het eind van de stage en als alles van beide kanten goed gaat, krijg je een aanbod om medewerker te worden. Dan stopt de ontwikkeling niet. Daarna stimuleren wij jou om te beginnen aan een specialisatieopleiding, bijvoorbeeld een postdoctorale Grotius-opleiding. Ook de persoonlijke begeleiding loopt door in jouw verdere loopbaan.

Alles binnen onze organisatie is gericht op het leveren van topprestaties. Wij hebben de ambitie onze cliënten te helpen succesvol te ondernemen door een business partner te zijn en wij leiden jou op om dat te worden.

Altijd plek voor talent

act FORT is altijd op zoek naar talent. Stuur jouw open sollicitatie, inclusief motivatie, CV, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen naar onze HR Manager Maurits Schellekens. Hij neemt binnen twee weken contact met je op.