Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Vacature advocaat-stagiaire Arbeidsrecht

Vacature advocaat-stagiaire Arbeidsrecht

 

Ben jij de advocaat die door het vuur gaat voor onze cliënten? Dat is waar we bij act Fort Advocaten voor staan. act FORT beslist samen met de client beter bij belangrijke strategische vraagstukken.

Bij act FORT zijn we gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht, en de rechtsgebieden die daarmee samenhangen, waaronder het arbeidsrecht. Wij hebben een stevige positie in onder meer de vastgoed-, retail- en hotels & leisurebranche.

act FORT maakt onderdeel uit van act legal, een groeiend Europees advocatenkantoor met kantoren in 11 landen. Juist door onze specialisaties en de alliantie hebben wij veel kennis en ervaring in huis waar jij als advocaat-stagiaire je voordeel mee kunt doen!

Wie zoeken wij?

Wij hebben plaats voor een talentvolle en ambitieuze advocaat-stagiaire Arbeidsrecht. Je bent enthousiast, gedreven en beschikt daarbij over:

  • Passie voor het arbeidsrecht
  • Communicatieve vaardigheden
  • Innovatieve, juridische geest
  • Scherp analytisch vermogen
  • Beheersing van de Engelse taal

Wat bieden wij?

Allereerst: een veelzijdige, spannende en uitdagende baan in ons (nieuwe) prachtige kantoor aan het Museumplein in Amsterdam. Een pand waarin wij onze ambitie om als kantoor verder te groeien willen realiseren. Samen met ongeveer 55 kantoorgenoten creëren wij een open, informele sfeer en werken wij aan interessante dossiers.

Je draait vanaf het begin volledig mee in het team, wordt direct betrokken bij verschillende zaken en werkt nauw samen met onze andere secties. Als advocaat-stagiaire op de sectie Arbeidsrecht adviseer je cliënten over het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Waaronder individuele en collectieve ontslagen, onrechtmatige werknemersconcurrentie, arbeidsongeschiktheid, medezeggenschap, pensioenen en fraude op de werkvloer. Ook zul je gedurende je advocaat-stage regelmatig de kans krijgen om te procederen.

act FORT biedt je de mogelijkheid om verder te groeien: in je verdere ontwikkeling als advocaat en qua persoonlijkheid. Je volgt de Beroepsopleiding van de Orde van Advocaten. Je wordt binnen kantoor opgeleid én je krijgt de mogelijkheid om een extern coachingstraject te volgen. Ook stimuleert act FORT om na het afronden van de Beroepsopleiding een specialisatiecursus te volgen.

Het hechte team waarin je gaat werken bestaat uit een partner en twee advocaat medewerkers. Je collega’s zijn veelal jonge advocaten die ook naast het werk geregeld met elkaar afspreken.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, biedt act FORT allerlei extra’s zoals de wekelijkse bootcamp, jaarlijkse ski-reis, kantoorborrels, sectie- en kantooruitjes.

Wekt dit je belangstelling en past het aanbod bij jouw ambities?

Stuur dan een e-mail voorzien van je motivatie, cv, cijferlijst(en) en stagebeoordeling(en) naar Head of People & Culture Maurits Schellekens via solliciteren@actlegal-fort.com.

Als je eerst meer informatie wilt over act FORT en deze uitdagende vacature tijdens een kop koffie bij ons op kantoor, neem dan contact op met Maurits Schellekens, telefoonnummer 020-6645 111.

Maurits Schellekens
Head of People & Culture, act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111

 

 

De sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes, het maken van een casus, een assessment en een referentiecheck, met daarna het eventuele aanbodgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.