skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@actlegal-fort.com

Fort Advocaten zoekt een advocaat-stagiair vastgoedrecht

FORT is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Wij procederen en adviseren cliënten in binnen- en buitenland in verschillende rechtsgebieden, zoals vastgoedrecht, ondernemingsrecht en faillissementsrecht, waarbij onze advocaten streven naar de allerhoogste kwaliteit. We zoeken samen naar doeltreffende oplossingen en resultaat, werken met korte lijnen en één contactpersoon.

Wie wij zoeken

Binnen de sectie vastgoedrecht bij FORT is plaats voor een talentvolle, ambitieuze en initiatiefrijke advocaat-stagiair met goede mondelinge en schriftelijke eigenschappen. Je bent gedreven, direct en slagvaardig. Ook deel je graag kennis, sta je open voor feedback en voel je je thuis in een open en informele werksfeer, binnen een jong team. Daarnaast:

  • Beschik je over een scherp analytisch vermogen;
  • Ben je een goede teamplayer, maar ook in staat zelfstandig te werken;
  • Ben je communicatief vaardig;
  • Denk je out-of-the-box;
  • Heb je een innovatieve, scherpe juridische geest.

Wat bieden wij?

Fort Advocaten biedt advocaat-stagiairs een sterke basis met een boeiend en breed opleidingsprogramma. Je draait vanaf het begin volledig met de sectie vastgoedrecht mee, waarbij je direct bij verschillende zaken betrokken wordt en met onze andere secties gaat samenwerken. Hierbij geeft FORT je de ruimte om je functie en rol zelf in te vullen.

Wil je meer weten?

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Carolien Bonsma of via 020 664 51 11.

Solliciteren

Wil je zowel adviseren als procederen en deel uitmaken van een professioneel team? Dan kun je bij ons bouwen aan je toekomst en een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van ons kantoor.

Solliciteer door jouw sollicitatiebrief met een goede motivatie en CV te mailen naar Carolien Bonsma. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.