Ga naar hoofdinhoud

Florine Roos

Student-stagiair van 1 februari t/m 30 april 2017

De advocaten bij FORT hebben passie voor hun rechtsgebied, het vak en zijn daarnaast toegankelijk.

Na mijn bachelor was ik in de maanden februari tot en met april 2017 welkom bij FORT Advocaten als student-stagiaire. Een stage bij FORT sprak mij aan vanwege het kantoorbrede aspect. Dit is een uitgelezen kans om kennis te maken met verschillende rechtsgebieden bij een fantastisch kantoor.

Op deze manier kom je erachter of hetgeen je in de collegebanken aanspreekt, in de praktijk ook daadwerkelijk goed bevalt. Dit is een bijzonder waardevolle en leerzame manier om de stage in te richten.Ik heb bij verschillende advocaten op de kamer mogen zitten, waardoor ik een goede indruk heb gekregen van het dagelijkse werk en de activiteiten van een goede advocaat. De advocaten bij FORT hebben passie voor hun rechtsgebied, het vak en zijn daarnaast toegankelijk.

Mijn werkzaamheden liepen uiteen, waardoor ik veel van de praktijk heb gezien. Bij FORT is er ruimte om naast uitzoekklussen bij te dragen aan het schrijven van processtukken en artikelen. Je mag mee naar jurisprudentieoverleggen en zittingen, je wordt betrokken bij het echte werk, en het allerbelangrijkste, je wordt welkom geheten door inspirerende mensen binnen een warm kantoor. Het hoogtepunt van de stage was dan toch wel echt de skitrip naar Oostenrijk met kantoor.

In mijn tijd bij FORT heb ik het kantoor leren kennen als een uitdagend, enthousiast en eerlijk kantoor. Graag dank ik iedereen voor de leerzame maar bovenal onwijs leuke maanden.

Florine Roos