skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@actlegal-fort.com
Stéfanie van Creij arbeidsrechtadvocaat

Email Linkedin Phone Mobile phone

Stéfanie van Creij

Advocaat

  • Expertise: Arbeidsrecht, Arbeidsongeschiktheid, Ontslagrecht, Mediation

Stéfanie van Creij is sinds 2012 werkzaam als advocaat arbeidsrecht. Zij is gespecialiseerd in het individuele- en collectieve ontslagrecht. Daarnaast adviseert zij over arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten, arbeidsconflicten, concurrentie- en relatiebedingen, medezeggenschap, overgang van onderneming, gelijke behandeling en zieke werknemers. Stéfanie treedt op voor werkgevers, bestuurders en werknemers. Zij heeft een goed gevoel voor de verschillende belangen die in een zaak spelen. Zij is vasthoudend en een goede onderhandelaar. Haar werkstijl kenmerkt zich door een pragmatische en betrokken aanpak.

Stéfanie heeft haar master Rechtsgeleerdheid cum laude afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast heeft zij de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht cum laude afgerond. Stéfanie is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).

Track record

  • Advisering en begeleiding van o.a. een hotel, een tankstation en een bouwbedrijf bij een reorganisatie en daaropvolgend het voeren van de ontslagprocedure(s) bij het UWV.
  • Opgetreden voor een grote horeca onderneming in Amsterdam in een procedure betreffende all-in loon.
  • Advisering en begeleiding van diverse werkgevers in o.a. de horeca en retail bij het ontslag op staande voet van een werknemer.
  • Opgetreden voor diverse werkgevers, werknemers en bestuurders bij de onderhandelingen over een vaststellingsovereenkomst.
  • Advisering en begeleiding van een onderneming bij het ontslag van een statutair-bestuurder.
  • Optreden voor diverse werkgevers en werknemers in een ontbindingsprocedure bij de kantonrechter.
  • Opgetreden voor een werkgever in een procedure betreffende de uitbetaling van overuren.

Blogs van Stéfanie van Creij

Zieke Werknemer Ontslaan

Onbereikbare zieke werknemer: reden voor ontslag?

Onlangs boog de Rechtbank Noord-Nederland zich over het ontslag van een zieke werknemer, die in…