skip to Main Content
act legal covers all major European business centres
AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw
Meet us at actlegal.com

Email Linkedin Email Mobile phone

Thérèse Fraai

Counsel

Expertise:

  • huurrecht

Thérèse Fraai is gespecialiseerd in het huurrecht van zowel bedrijfs- als woonruimte. Zij treedt op voor zowel verhuurders als huurders en richt zich voornamelijk op het begeleiden van transacties en het adviseren, onderhandelen en procederen in complexe huurzaken, waaronder herontwikkelingen, renovaties, gebreken, huurbeëindigingen en ontruimingen, indeplaatsstellingen en huurprijsaanpassingen.

Tot haar cliëntenkring behoren onder meer ontwikkelaars, beleggers, pensioenfondsen, woningcorporaties, retailers en horecaondernemers, overheden, banken en makelaars.

Thérèse studeerde Antilliaans recht aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen en Aruba en daarna Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Thérèse is lid van de Vereniging van Huurrechtadvocaten en doceert regelmatig op haar vakgebied (o.a. aan de Universiteit van Utrecht). Daarnaast is Thérèse vaste medewerker van het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte en het Tijdschrift voor de Procespraktijk. Zij is voorts co-auteur van het boek Garanties in de rechtspraktijk, in 2015 uitgegeven door Wolters Kluwer. Thérèse is verder vaste gecommitteerde bij de afstudeerzittingen van de Juridische Hogeschool Avans-Fontys.