skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

Aannemingsbedrijf Bouwnet B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van Aannemingsbedrijf Bouwnet B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 16 april 2013 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AANNEMINGSBEDRIJF BOUWNET B.V., statutair gevestigd en (voorheen) zaakdoende te (1013 BL) Amsterdam aan het adres Coenhavenweg 12, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 34261603, met benoeming van mr. C.P. Bleeker tot rechter-commissaris en met aanstelling van mr. M.J. Tops als curator.

Bij beschikking van 9 augustus 2016 van de rechtbank Amsterdam is het faillissement van Aannemingsbedrijf BouwNet B.V. opgeheven wegens gebrek aan baten.

Datum uitspraak 16-04-2013
Faillissementsnummer F.13/13/303
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. C.P. Bleeker
Curator mr. M.J. Tops

Verslagen

Heeft u geen Acrobat Reader?
Klik hier om deze te nu te downloaden

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.
Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.